Genie Z-45/25 Hoogwerker

Genie Z-45/25 Hoogwerker

We hebben twee type hoogwerkers in de verhuur, zowel de diesel als elektrische variant van de Genie Z-45/25! Met een werkhoogte tot 16 meter een ideale machine om rond het huis te snoeien, schilderen, verbouwen en ga zo maar verder.

Veel veiliger dan een losse trap, en hartstikke simpel in gebruik. De pictogrammen spreken voor zich, uitleg is haast niet nodig.

De machine heeft een topsnelheid van 5 km/h, en verlaagt deze afhankelijk van de werkhoogte van de bak of schuinstand van de machine.

Het bedrijfsgewicht van de diesel is 6.500kg, de breedte bedraagt 2.3m, en het maximale hefvermogen in de bak is 225kg. Deze machine is 4 wiel aangedreven, en geschikt voor onverhard terrein. Voor meer specificaties, klik op de volgende link.

Het bedrijfsgewicht van de elektrische variant is 7.400kg, de breedte bedraagt 1.8m, en het maximale hefvermogen in de bak is gelijk aan dat van de diesel, 225 kg. Deze machine is 2 wiel aangedreven, geschikt voor verharde oppervlakken. De non-marking banden zullen geen sporen achterlaten op de ondergrond. Voor meer specificaties, klik op de volgende link

De machine is te huur voor 125 €/dag, 230 €/weekend of 375 €/werkweek (ma t/m vr).

Deze prijzen zijn excl. brandstof, btw en transport